Job openings - Tele2

Our market sites

Our market sites

If you’re the right

Datanätstekniker

Tele2 might be right for you. (Or not.)

Apply now

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Tele2 söker nu en leveranstekniker till grupperingen Datanet Delivery där gruppen ansvarar för driftsättning och konfigurering av datanättjänster i leveransprocessen.

 

Det här är vi och jobbet...

B2B Datanet Delivery ansvarar för att med kvalitet och med precision leverera och driftsätta Tele2s datanättjänster inom LE segmentet samt delar av SME segmentet. Gruppen är ett tight och fokuserat team med högt engagemang och stort kundfokus. Vår styrka är vårt synkroniserade lagspel, där vi kompletterar varandra och har riktigt kul ihop!

Som datatekniker i gruppen kommer du att vara ansvarig för konfiguration av access- och kundutrustningar. Du hanterar driftsättningar av datanättjänster såsom exempelvis Internet- och IP-VPN tjänster. Du kommer arbeta med några av marknadens största och för Tele2 viktigaste kunder.

 

Det här är vad du har...

Kvalifikationer

Erfarenhet av att arbeta med stora IP-baserade nät hos en operatör är meriterande. Dock är antalet års erfarenhet inte av största vikt. Framförallt söker vi dig som är riktigt passionerad av nätverk och vill lära dig mer i ett grymt team!

  • Grundläggande förståelse av Linuxmiljö samt vana av scriptspråk, så som python, är meriterande
  • Certifiering, t.ex. CCNA eller CCNP är det meriterande
  • Då våra kundkontakter sker på både svenska och engelska ska du obehindrat kunna hantera dessa kontakter i både tal och skrift

Egenskaper

Vårt arbetssätt präglas av Teamwork, ansvar, öppenhet och prestigelöshet. För att trivas i vårt team är det därför viktigt att:

  • Du som person är en utåtriktad problemlösare, som känner ägandeskap för leveransen och kundnöjdhet
  • Du är stresstålig och noggrann även i pressade situationer
  • Du är en lagspelare och arbetar i grupp på ett prestigelöst sätt, alltid villig att hjälpa dina kollegor där det behövs
 

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

Tjänsten är placerad i Kista.

Är du en av oss? Då intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 18 november 2017.

Apply online