Job openings - Tele2

Our market sites

Our market sites

If you’re the right

Tele2 söker en Content Manager till Tele2 Agency Inhouse

Tele2 might be right for you. (Or not.)

Apply now

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar, det ställer höga krav på oss. Vår nyckel till framgång och att möta de höga kraven är hur vi jobbar och vilka vi är.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Tele2 Inhouse tillhör vår marknadsavdelning Communication och Marketing som är övergripande ansvarig för att vårda, utveckla och förflytta varumärkena Tele2 och Comviq till att bli de mest älskade och valbara varumärkena inom telekom. Som inhouse byrå har vi därför en unik närhet och snabbrörlighet till våra egna uppdrag.

Vi satsar just nu på utvecklingen av vår inhouse verksamhet som förflyttar sig från enbart effektiv produktion till att ta ett större kreativt ansvar och påverkan över vår kommunikation. Vi söker nu en Content Manager som kommer att jobba med innehåll på Tele2´s egna digitala kanaler med fokus på tele2.se

OM ROLLEN 

Som Content Manager kommer du ansvara för innehåll inom försäljning/produkt och support/relationsbyggande.

Inom försäljning/produkt kommer du att ansvara för:

-        Sälj-och marknadskampanjer.

-        Produktinformation, inklusive produktlanseringar.

-        Copy till våra självservice-tjänster och e-handel.

-        Event landningssidor och formulär.

-        CRM-kampanjer och riktade utskick.

Inom support/relationsbyggande innehåll kommer du att ansvara för:

-        Kundsupport i digitala kanaler.

-        Varumärkesbyggande innehåll: artiklar, personalisering och branschrekommendationer.

Dina uppgifter som Content Manager inom båda områdena kommer innebära kravställning på utveckling i CMS:et EPiServer, UAT test av levererad funktionalitet, SEO arbete i samråd med SEO-expert, bildhantering, performance tracking, KPI uppföljning, optimering av content med fokus på kundnöjdhet.

På sikt kan tjänsten innebära mer avancerade uppgifter varav vi söker dig som motiveras och drivs av nya spännande utvecklingsmöjligheter. Rollen innebär en väg in i ett av Sveriges största företag i en spännande, utvecklande bransch där innovation, initiativ, nytänkande och driv motiveras! 

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har några års erfarenhet av Content arbete och har ett grafisk sinne i digitala kanaler. Eftersom vi arbetar med produkttexter ser vi att dina svenska-kunskaper är mycket goda, både muntligt och i skrift.

Vi söker även dig som har:

-        Erfarenhet av EPiServer och/eller liknande CMS.

-        erfarenhet av bildhantering i Photoshop.

-        mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och att kunna skriva på ett enkelt sätt om komplexa produkter.

-        förmågan att kunna skriva utifrån en specificerad tone-of-voice.

För att trivas i rollen är du en flexibel person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du arbetar proaktivt och hugger gärna tag i saker där det behövs mest. Som person ser vi även att du är noggrann och systematisk.

Eftersom du har en bred roll ser vi att du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter och nya system.

På sikt kan tjänsten innebära mer avancerade uppgifter varav vi söker dig som motiveras och drivs av nya spännande utvecklingsmöjligheter. Rollen innebär en väg in i ett av Sveriges största företag i en spännande, utvecklande bransch där innovation, initiativ, nytänkande och driv motiveras!

För att trivas bra hos oss på Tele2 är du även social och relationsbyggande där du bidrar med energi till dina kollegor.

DET HÄR ÄR VAD TELE2 KAN GE DIG

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

Varmt välkommen med ditt cv samt ett personligt brev. Intervjuer sker löpande. 

Apply online