Job openings - Tele2

Our market sites

Our market sites

If you’re the right

NOC Tekniker

Tele2 might be right for you. (Or not.)

Apply now

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Det här är jobbet...

Som NOC-tekniker kommer du att övervaka och supportera våra företagskunders olika kommunikationslösningar inom internet, telefoni och datacenter samt hantera problem som uppstår 365/24/7. NOC har ett koordinerings- och informationsansvar såväl internt som externt.

Det här har du…

Tjänsten kräver att du arbetar strukturerat, målmedvetet och att du kan prioritera ditt arbete. Som person behöver du därför vara driven, engagerad och självgående men samtidigt vara en lagspelare med god lyssnarförmåga. Dessutom ska du vara lösningsfokuserad och alltid sätta kunden i centrum.

  • Eftergymnasial IT-utbildning, gärna med inriktning mot nätverk eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Brinnande tekniskt intresse Erfarenhet av Ethernet/IP
  • Förståelse av routing (BGP)
  • Van att arbeta med kundkontakt via telefon
  • Goda språkkunskaper i tal och skrift, såväl svenska som engelska
  • Certifieringar inom ITIL samt CCNA eller CCNP är meriterande men inte ett krav.
  • Meriterande om du tidigare har arbetat med IP-telefoni och har kunskap inom Cisco IOS/IOS XR, MPLS, och Bash

Eftersom att vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Det här är vad vi kan ge dig…

Hos oss kommer du att få utmanande arbetsuppgifter i en organisation som tycker att kommunikation är viktigt. Våra kunder ställer höga krav på sina kommunikationslösningar vilket ger möjlighet att arbeta i framkant inom området.

Du kommer att arbeta in en stimulerande företagskultur som präglas av Värdeskapande, Engagemang och Trovärdighet. Vår vision är att vara nummer ett på företagsmarknaden i Sverige. Inte störst, men bäst.

Mot bakgrund av verksamhetens krav förutsätter tjänsten att medarbetaren har svenskt medborgarskap, klarar SUA-klassning och ej förekommer i belastningsregistret.

Tjänsten är placerad i Kista.

Heltid/5-skiftsarbete (dag/kväll/natt/helg)

Apply online