Job openings - Tele2

Our market sites

Our market sites

If you’re the right

Tele2 söker Distriktsansvarig till region Norrland

Tele2 might be right for you. (Or not.)

Apply now

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Nu söker vi en Distriktsansvarig till region Norrland!

Det här är jobbet…

Retail Sales bedriver försäljning via återförsäljare. Vi säljer mobilabonnemang och mobila bredband till privatpersoner via detaljhandeln. Vi arbetar med såväl stora som små kedjor i hela Sverige. Vår primära uppgift är att säkerställa att Tele2 tillsammans med återförsäljaren skapar nöjda kunder och samtidigt stärker Tele2 position på svenska telekommarknaden. Tele2:s huvudkontor ligger i Kista i Stockholm. Gruppen består idag av 6 distriktsansvariga och 1 Key Account Manager placerade på våra olika kontor runtom i Sverige.

Som distriktsansvarig har du resultatansvar för försäljning av Tele2s tjänster hos återförsäljare i ditt distrikt och ansvarar för de totala kundaktiviteterna. Rollen innebär även att skapa och bibehålla goda relationer med dina återförsäljare i syfte att öka försäljningen i ditt distrikt.

I tjänsten kommer du arbeta med att:

-Kontinuerligt besöka alla återförsäljare i ditt distrikt

-Utbilda butikssäljarna i nya kampanjer och Tele2 produkter och tjänster

-Aktivt driva säljaktiviteter och säljtävlingar i ditt distrikt

-Stödja och lära ut Tele2 webbaserade stödsystem för registrering och avtalshantering

samt i övrigt verka för att skapa goda möjligheter för dina återförsäljare att sälja Tele2 produkter och tjänster

-Medverka på mässor och konferenser

Det här är vad du har…

För att lyckas i denna roll vill vi att du:

-Har erfarenhet av försäljning

-Har dokumenterade bra säljresultat

-Van vid att arbeta självständigt

-Har vana av resande i tjänsten

-Är van att förhandla med butiksägare

-Har B-körkort

-Bor i Norrlandsregionen

Du ska kunna ta eget ansvar, fatta beslut och skapa resultat i högt tempo. Du är också energisk, driven och du ser en utmaning i ett arbete som är i ständig förändring. Som person är du kreativ och nytänkande.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på http://www.tele2.se/karriar  och läs mer.

Placeringsort är ditt hemmakontor i Norrland och det innebär mycket dagligt resande i din region, vilket består av Umeå i söder och Kiruna i Norr. Vi vill att du även bor i denna region.

Tjänsten är en Visstidsanställning 12 månader med möjlighet till Tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan senast den 18 december 2017. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Apply online