Job openings - Tele2

Our market sites

Our market sites

If you’re the right

Löneadministratör

Tele2 might be right for you. (Or not.)

Apply now

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Nu söker vi en Löneadministratör till vårat HR-team. Är du den vi letar efter?

Det här är jobbet…              

På löneavdelningen är vi 5 personer som ansvarar för löne-, reseräknings-, pensions-, försäkrings- och personaladministration för totalt ca 3000 medarbetare. I rollen kommer du bl.a.:

 • Vara ansvarig för att administrera lön, tidrapporter och körjournaler för Tele2 Sverige.
 • Varje månad hanterar rese- och utläggsräkningar inom ditt ansvarsområde.
 • Administrerar pensioner och försäkringar.
 • är involverad i att säkerställa att våra rutiner och processer är optimala för verksamheten.
 • Ad Hoc projekt. Pågående förändringsarbete ger dig goda möjligheter att vara med i projekt och påverka våra arbetsformer. Med fräscha ögon kan du se förbättringspotential och konstruktivt ifrågasätta arbetsformer och metoder.

Det här har du…

Kvalifikationer

 • Vi vill att du som söker har minst 2 års erfarenhet av att självständigt ha arbetat med löneadministration och pensions- och försäkringsadministration för en större organisation, där du ingått i ett team av löneadministratörer.
 • Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift.
 • Har du arbetat i systemen, HR plus (Bluegarden), Flex och Coins är det meriterande.
 • Du har vana av att arbeta med skiftplanera personal och beredskapsverksamhet.

Egenskaper

 • Du är konstruktivt ifrågasättande, och aktivt och diplomatiskt bidrar till att försöka hitta nya arbetssätt.
 • Du är ansvarsfull, gillar ordning och reda och strävar efter att uppnå detta, men blir ej distraherad av stök.
 • Du har god kommunikationsförmåga och för en professionell dialog med team och ut mot verksamheter, även i stundtals tidspressade situationer.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer. 

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 31 december.

Apply online