Job openings - Tele2

Our market sites

Our market sites

If you’re the right

Tele2 söker en KST-administratör!

Tele2 might be right for you. (Or not.)

Apply now

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Nu söker vi en KST-administratör till gruppen Billing inom B2B Support som består av 23 medarbetare och vi hanterar fakturering och fakturautredningar inom Large Enterprise.

Det här är jobbet…

I ditt arbete som Administratör har du en nyckelroll i bolaget mellan kundservice, sälj- och leveransverksamheten. Du har ett nära samarbete med kundansvariga inom vår företagsförsäljning och säkerställer att fakturering till våra kunder blir korrekt och i enlighet med avtalen i implementationsprocessen. De system vi huvudsakligen arbetar i är Visma, Visma Invoice, Navibilling, Melody och Teleopti.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:

  • Hantering av kundunika faktureringslösningar.
  • Deltagande i projekt för implementation av en ny/befintlig kund.
  • Arbete för effektivisering av rutiner och systematisering rörande fakturering
  • Framställande av debiteringsunderlag, laddning av faktureringsfiler
  • Samarbete med IT för optimal användning av debiteringssystem
  • Fakturafrågor, Krediteringar och Upplägg av nya kunder
  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Kontakt med kunder som önskar bestrida fakturor

Det här är vad du har…

Du har gedigen erfarenhet från telekombranschen, och ett genuint intresse för service och kundkontakt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ovan nämnda system samt god insyn i Tele2s verksamhet, framförallt inom företagssegmentet.

Personliga egenskaper:

Din personlighet är det absolut viktigaste. Det är en självklarhet att du förstår och lever efter våra värderingar – The Tele2 Way. Vi levererar kvalitet och möter alltid våra kunders förväntningar, vi arbetar proaktivt med snabba, bra lösningar och agerar på ett öppet och prestigelöst sätt. Vi är utmanare i en föränderlig bransch och tar alltid kostnadsmedvetna beslut.

Du trivs med att under perioder arbeta i högt tempo med tydliga deadlines. Du är inte rädd för att driva din åsikt men samtidigt är du lyhörd och flexibel. 

Tjänsten har placeringsort Kista.

Välkommen med din ansökan senast den 21 mars 2018. Urval och intervjuer sker löpande.

Forget what you already know about us. That will always be yesterday’s Tele2. We change things - by challenging everything - every day. It may be the way people all over the world connect, work or socialize. Or it may be the way we ourselves work and operate here at Tele2. Change and challenge is in our DNA and has been since the day Tele2 was born. This takes fearlessness and courage. It takes a liberating and flexible workplace. And most important, it takes great people, with great potential, and the ability to work and develop in an ever-changing environment. People like you?
 

Apply online