Job openings - Tele2

Our market sites

Our market sites

If you’re the right

Tele2 söker en Timanställd Drifttekniker

Tele2 might be right for you. (Or not.)

Apply now

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Network Operation Center Data ansvarar för drift och övervakning av Tele2:s nationella och internationella datanät och system. Från Kista övervakar vi, dygnet runt alla dagar om året, nät och utrustningar i alla Tele2 länder. Network Operation Center ansvarar också för informationsspridning och koordinering av felsökning vid akuta driftavbrott.

Arbetsuppgifter

Du som drifttekniker arbetar i en intensiv larmmiljö. Arbetet styrs ofta av händelser i näten. Din roll är att agera på och hantera larmövervakningen. Dina arbetsuppgifter innefattar att prioritera, analysera samt avhjälpa larm. Du ansvarar också för felsökning i kundärenden som eskaleras från vår Technical Customer Support (TCS). Förutom detta ansvarar gruppen för koordinering och granskning av underhållsarbeten som genomförs i Tele2:s nät. Tjänsten innebär skiftarbete.

Kompetens och erfarenhet

Gärna tidigare erfarenhet inom branschen, god teknisk förståelse med förmåga att ta till sig nya kunskaper.

Du som person bör vara en utåtriktad problemlösare, noggrann, hjälpsam och stresstålig. Det är en självklarhet att du förstår och lever efter våra värderingar – där några av dem är öppenhet, kostnadsmedvetenhet och flexibilitet.

Du ska ha en mycket god förmåga att lösa problem och uppgifter gemensamt i grupp samt alltid sätta kunden i centrum.

Du ska uttrycka dig korrekt i tal och skrift på svenska och engelska.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Tjänsten är en timanställning och placeringsort är Kista.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Apply online