Tele2 AB: Presentation av resultat för tredje kvartalet 2014 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

16 okt, 2014 8:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultat för tredje kvartalet 2014

Närvarande: Mats Granryd, VD och koncernchef, Allison Kirkby, Finanschef, och Lars Torstensson, Kommunikations- och strategichef

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultatet för det tredje kvartalet 2014, torsdagen den 23 oktober klockan 07:00 CEST (06:00 BST/01:00 EDT).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas kl. 10:00 CEST (09:00 BST/04:00 EDT) torsdagen den 23 oktober. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com.

Samtalsinformation:
För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er.

Telefonnummer:
Sverige: +46 850556474
Storbrittanien: +44 2033645374
USA: +18557532230

För mer information, kontakta:
Lars Torstensson, Kommunikations- och strategichef, Telefon: +46 702 73 48 79

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 13 miljoner kunder i 9 länder. Tele2 erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-tv och innehållstjänster. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2013 omsatte bolaget 30 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 6 miljarder kronor.

Relaterat Material