Tele2 AB: Presentation av resultatet för andra kvartalet 2014 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

9 jul, 2014 8:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultatet för andra kvartalet 2014

Närvarande: Mats Granryd, VD och koncernchef, Allison Kirkby, CFO, och Lars Torstensson, Kommunikations- och strategichef.

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultatet för det andra kvartalet 2014 onsdagen den 16 juli klockan 07:00 CEST (06:00 BST/01:00 EDT).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas kl. 10:00 CEST (09:00 BST/04:00 EDT) onsdagen den 16 juli. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som audiocast på Tele2s webbplats: www.tele2.com.

Samtalsinformation:
För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er.

Telefonnummer:
Sverige: +46 8 505 564 74
Storbrittanien: +44 203 364 5374
USA: +1 855 753 2230

För mer information, kontakta:

Lars Torstensson, Kommunikations- och strategichef, Tel: 0702 73 48 79

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 15 miljoner kunder i 10 länder. Tele2 erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-tv och innehållstjänster. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2012 omsatte bolaget 31 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 6 miljarder kronor.

Relaterat Material