Tele2 AB: Presentation av resultatet för första kvartalet 2014 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

17 apr, 2014 8:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultatet för första kvartalet 2014

Närvarande: Mats Granryd, VD och koncernchef, Lars Nilsson, CFO och Lars Torstensson, Kommunikationschef.

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultatet för det första kvartalet 2014 fredagen den 25 april 2014 kl. 07:00 CEST (06:00 BST/01:00 EDT).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas kl. 10:00 CEST (09:00 BST/04:00 EDT) fredagen den 25 april 2014. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som audiocast på Tele2s webbplats: www.tele2.com.

Samtalsinformation:

För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er.

Telefonnummer:

Sverige: +46 (0) 8 505 564 74

UK: +44 (0) 203 364 5374

USA: +1 (0) 855 753 2230

För mer information, kontakta: 

Lars Torstensson, Kommunikationschef, Tel: 0702 73 48 79

Viktor Wallström, Pressfrågor, Tel: 0703 63 53 27

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 15 miljoner kunder i 10 länder. Tele2 erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-tv och innehållstjänster. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2012 omsatte bolaget 31 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 6 miljarder kronor.

Relaterat Material