Tele2 AB: Presentation av resultat för andra kvartalet 2015 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

16 jul, 2015 7:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultat för andra kvartalet 2015

Närvarande: Mats Granryd, VD och koncernchef, Allison Kirkby, Finanschef och Louise Tjeder, IR-chef.  

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultaten för det andra kvartalet 2015, tisdagen den 21 juli 2015, klockan 07:00 CEST (06:00 BST/01:00 EDT).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas kl. 10:45 CEST (09:45 BST/04:45 EDT) tisdagen den 21 juli. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com.

Samtalsinformation:
För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er.

Telefonnummer:
Sverige: +46 8 505 564 74
Storbritannien: +44 20 336 453 74
USA: +1 855 753 22 30

För mer information, vänligen kontakta: 
Lars Torstensson, Kommunikations- och strategichef, Tele2 AB, Tele: +46 702 73 48 79
Louise Tjeder, IR-chef, Tele2 AB, Tele: +46 704 26 46 52
Viktor Wallström, PR-chef, Tele2 AB, Tele: +46 703 63 53 27
 

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 14 miljoner kunder i nio länder. Tele2 erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-TV och innehållstjänster. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2014 omsatte bolaget 26 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 5,9 miljarder kronor.

Relaterat Material