Tele2 AB: Presentation av resultat för fjärde kvartalet 2014 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

23 jan, 2015 8:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultat för fjärde kvartalet 2014

Närvarande: Mats Granryd, vd och koncernchef, Allison Kirkby, finanschef, och Lars Torstensson, kommunikations- och strategichef.

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultaten för det fjärde kvartalet 2014, fredagen den 30 januari 2015, klockan 07:00 CET (06:00 GMT/01:00 EST).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas klockan 10:00 CET (09:00 GMT/04:00 EST) fredagen den 30 januari. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com

Samtalsinformation:

För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er.

Telefonnummer:
Storbritannien: +442033645374
Sverige: +46850556474
USA: +18557532230

För mer information, vänligen kontakta:

Lars Torstensson, kommunikations- och strategichef, Tele2 AB, tel: +46 702 73 48 79. 
Viktor Wallström, pressfrågor, Tele2 AB, tel: +46 703 63 53 27.

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 14 miljoner kunder i nio länder. Tele2 erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-TV och innehållstjänster. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2013 omsatte bolaget 30 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 6 miljarder kronor.

Relaterat Material