Tele2 AB: Presentation av resultat för första kvartalet 2015 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

14 apr, 2015 7:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultat för första kvartalet 2015

Närvarande: Mats Granryd, VD och koncernchef, Allison Kirkby, Finanschef, och Lars Torstensson, Kommunikations- och strategichef.

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas kl. 10:45 CEST (09:45 BST/04:45 EDT) tisdagen den 21 april. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com.

Samtalsinformation:
För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er.

Telefonnummer:
Sverige: +46850556474
Storbritannien: +442033645374
USA: +18557532230

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Torstensson, Kommunikations- och strategichef, Tele2 AB, Phone: +46 702 73 48 79
Viktor Wallström, PR-chef, Tele2 AB, Phone: +46 703 63 53 27

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 14 miljoner kunder i nio länder. Tele2 erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät och innehållstjänster. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2014 omsatte bolaget 26 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 5,9 miljarder kronor.Tele2 AB kommer att offentliggöra resultatet för det första kvartalet 2015, tisdagen den 21 april klockan 07:00 CEST (06:00 BST/01:00 EDT).

Relaterat Material