Tele2 AB: Presentation av resultat för andra kvartalet 2016 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

14 jul, 2016 8:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultat för andra kvartalet 2016

Närvarande: Allison Kirkby, vd, Lars Nordmark, finanschef, och Louise Tjeder, IR-chef.

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultaten för det andra kvartalet 2016, torsdagen den 21 juli 2016, klockan 07:00 CEST (06:00 BST/01:00 EDT).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas klockan 10:00 CEST (09:00 BST/04:00 EDT) torsdagen den 21 juli 2016. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com

Samtalsinformation:
För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er. Fråga efter ”Tele2 Q2 Interim Report 2016 Conference Call”

Telefonnummer:
SE: +46 (0)8 5876 9445
UK: +44 (0)20 3427 1908
US: +1 646 254 3361

För mer information, vänligen kontakta:
Viktor Wallström, kommunikationsdirektör, Tele2 AB, Tel: +46 703 63 53 27
Louise Tjeder, IR-chef, Tele2 AB, Tel: +46 704 26 46 52

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 16 miljoner kunder i nio länder. Tele2 erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-TV, innehållstjänster samt M2M/IoT-lösningar. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2015 omsatte bolaget 27 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 5,8 miljarder kronor. För finansiella definitioner, vänligen se sista sidan i årsredovisningen 2015.

Relaterat Material