Tele2 AB: Presentation av resultat för fjärde kvartalet 2015 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

21 jan, 2016 8:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultat för fjärde kvartalet 2015

Närvarande: Allison Kirkby, vd, James Maclaurin, tf. finanschef, och Louise Tjeder, IR-chef.

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultaten för det fjärde kvartalet 2015, torsdagen den 28 januari 2016, klockan 07:00 CET (06:00 GMT/01:00 EST).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas klockan 10:00 CET (09:00 GMT/04:00 EST) torsdagen den 28 januari. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com

Samtalsinformation:
För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er.

Registreringskod: 1649876

Telefonnummer:
Storbritannien: +44 (0)20 3427 1919
Sverige: +46 (0)8 5033 6539
USA: +1212 444 0481

För mer information, vänligen kontakta:
Louise Tjeder, IR-chef, Tele2 AB, Tel: +46 704 26 46 52
Viktor Wallström, kommunikationschef, Tele2 AB, Tel: +46 703 63 53 27

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 14 miljoner kunder i nio länder. Tele2 erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-TV, innehållstjänster samt M2M/IoT lösningar. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2014 omsatte bolaget 26 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 5,9 miljarder kronor.

Relaterat Material