Tele2 AB: Presentation av resultat för tredje kvartalet 2016 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

13 okt, 2016 8:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultat för tredje kvartalet 2016

Närvarande: Allison Kirkby, vd, Lars Nordmark, finanschef och Louise Tjeder, IR-chef.

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultaten för det tredje kvartalet 2016, torsdagen den 20 oktober 2016, klockan 07:00 CEST (06:00 BST/01:00 EDT).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas klockan 10:00 CEST (09:00 BST/04:00 EDT) torsdagen den 20 oktober 2016. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com

Samtalsinformation:
För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er. Fråga efter ”Tele2 Q3 Interim Report 2016”.

Telefonnummer:
SE: +46 (0)8 5065 3937
UK: +44 (0)20 3427 1902
US: +1 212 444 0412

För mer information, vänligen kontakta:
Louise Tjeder, IR-chef, Tele2 AB, tel: +46 704 26 46 52
Angelica Gustafsson, pressfrågor, Tele2 AB, tel: +46 704 26 41 42

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 16 miljoner kunder i nio länder. Tele2 erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-TV, innehållstjänster samt IoT-lösningar. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2015 omsatte bolaget 27 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 5,8 miljarder kronor. För finansiella definitioner, vänligen se sista sidan i årsredovisningen 2015.

Relaterat Material