Tele2 AB: Presentation av resultat för fjärde kvartalet 2016 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

19 jan, 2017 8:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultat för fjärde kvartalet 2016

Närvarande: Allison Kirkby, vd, Lars Nordmark, CFO, och Kristoffer Carleskär, tf. IR-chef.

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultaten för det fjärde kvartalet 2016, torsdagen den 26 januari 2017, klockan 07:00 CET (06:00 GMT/01:00 EST).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas klockan 10:00 CET (09:00 GMT/04:00 EST) torsdagen den 26 januari. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com

Samtalsinformation:
För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er. Fråga efter ”Tele2 Q4 Interim Report 2016.”

Telefonnummer:
Sverige: +46(0)8 5033 6539
Storbritannien: +44(0)20 3427 1901
USA: +1646 254 3363

För mer information, vänligen kontakta:
Angelica Gustafsson, Pressfrågor, Tele2 AB, Tel: +46 704 26 41 42
Kristoffer Carleskär, IR-frågor, Tele2 AB, Tel: +46 704 26 45 19

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 17 miljoner kunder i nio länder. Tele2 erbjuder tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, innehållstjänster samt globala IoT-lösningar. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2015 omsatte bolaget 27 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 5,8 miljarder kronor. För finansiella definitioner, vänligen se sista sidan i årsredovisningen 2015

Relaterat Material