Tele2 AB: Presentation av resultat för första kvartalet 2017 - Tele2

Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

13 apr, 2017 8:00 CET

Tele2 AB: Presentation av resultat för första kvartalet 2017

Närvarande: Allison Kirkby, vd, Lars Nordmark, finanschef, och Erik Strandin Pers, IR-chef.

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultaten för det första kvartalet 2017, måndagen den 24 april 2017, klockan 07:00 CEST (06:00 BST/01:00 EDT).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas klockan 10:00 CEST (09:00 BST/04:00 EDT) måndagen den 24 april. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com

Samtalsinformation:
För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er. Fråga efter ”Tele2 Q1 Interim Report.”

Telefonnummer:
Sverige: +46(0)8 5065 3938
Storbritannien: +44(0)20 3427 1919
USA: +1212 444 0895

För mer information, vänligen kontakta:
Erik Strandin Pers, IR-chef, Tele2 AB, Tel: +46 733 41 41 88
Angelica Gustafsson, PR-chef, Tele2 AB, Tel: +46 704 26 41 42

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi har 17 miljoner kunder i nio länder. Tele2 erbjuder tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, innehållstjänster samt globala IoT-lösningar. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2016 omsatte bolaget 28 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 5,3 miljarder kronor. För finansiella definitioner, vänligen se sista sidorna i årsredovisningen 2016.

Relaterat Material