Retail Sales

Butikschef till Tele2 i Mall of Scandinavia

Stockholm, Sweden

Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en Butikschef till Tele2 i Mall of Scandinavia.

 

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som för många är en stor och viktig del av vardagen. Som butikschef på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

 

Vi söker dig som har:

  • erfarenhet av detaljhandeln
  • minst ett års erfarenhet av att leda, coacha och följa upp personal
  • intresse av dagens teknik
  • fullständig gymnasieutbildning och goda engelskkunskaper. Behärskar du fler språk är det givetvis en fördel
     

Som Butikschef har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften av butiken. Du driver försäljning genom att inspirera och utveckla våra duktiga säljare så att de blir riktigt proffsiga i mötet med kund. Som person tror vi därför att du är en coachande och inspirerande ledare som har stor förmåga att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du är duktig på försäljning och brinner för att se dina medarbetare utvecklas.

 

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att få butiken att prestera på topp.

 

Vi drivs av intern utveckling och för den som har ambition och vilja ser vi detta som en start för en karriär på Tele2. Som Butikschef erbjuds du en gedigen introduktion samt vårt skräddarsydda ledarskapsprogram för att göra dig mer rustad inför att ta din butik till nya höjder!

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mall of Scandinavia, Solna.

 

Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.

The facts

City Stockholm
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 11

The Tele2 Way

Given the fast pace at which Tele2 operates a shared value base is essential, as we cannot control all aspects of our business through policies, systems and rules.

The Tele2 Way defines who we are and how we do things. It guides us in our daily lives, supporting the decision making process by setting the boundaries for what is right and what is wrong. We believe that the right attitude, enthusiasm, and the ability to work according to Tele2's values are more important than an impressive resume.

 

More about the Tele2 Way

Meet your future colleagues

Meet Mary, Store Manager Jönköping, Jönköping, Sweden

Don't give up until the customer is pleased.