Retail Sales

Butikssäljare till Tele2 i Halmstad!

Halmstad, Sweden

Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en medarbetare till Tele2-butiken i Halmstad.

 

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som för många är en stor och viktig del av vardagen. Som butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från något serviceyrke och ett stort intresse för att lära dig mer inom kundservice och försäljning. Eftersom vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

 

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du dagligen gör skillnad för våra kunder. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp.

På Tele2 drivs vi av intern utveckling och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom butikerna. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion med praktik i butik, introduktion av butikschef och ett digitalt utbildningspaket. Efter ett par veckor blir du även inbjuden till en 5-dagars introduktion på vårt huvudkontor i Kista – allt för att göra dig mer rustad för butiksjobbet!

 

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 6 mån med placering i Halmstad. 

 

Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.

The facts

City Halmstad
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 9

The Tele2 Way

Given the fast pace at which Tele2 operates a shared value base is essential, as we cannot control all aspects of our business through policies, systems and rules.

The Tele2 Way defines who we are and how we do things. It guides us in our daily lives, supporting the decision making process by setting the boundaries for what is right and what is wrong. We believe that the right attitude, enthusiasm, and the ability to work according to Tele2's values are more important than an impressive resume.

 

More about the Tele2 Way

Meet your future colleagues

Meet Mary, Store Manager Jönköping, Jönköping, Sweden

Don't give up until the customer is pleased.