Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

26 sep, 2019 7:00 CET

Tele2 bjuder in till presentation av resultatet för tredje kvartalet 2019

Stockholm – Torsdagen den 17 oktober 2019 offentliggör Tele2 AB (”Tele2”) (Nasdaq Stockholm: TEL2 A och TEL2 B) resultatet för det tredje kvartalet 2019. Presentation framförs av Anders Nilsson, vd, Mikael Larsson, finanschef, Samuel Skott, chef för konsumentmarknaden i Sverige, samt Marcus Lindberg, IR-chef. 

Tele2 offentliggör resultatet för det tredje kvartalet 2019, torsdagen den 17 oktober 2019 klockan 07:00 CEST (06:00 BST, 01:00 EDT).

Webbsändning och telefonkonferens
En webbsändning och telefonkonferens med presentation kommer att anordnas torsdagen den 17 oktober 2019 klockan 10:00 CEST (09:00 BST, 04:00 EDT). Presentationen framförs på engelska och kommer även att webbsändas på Tele2s hemsida: www.tele2.com

Samtalsinformation
För att vara säker på att uppkopplingen till telefonkonferensen fungerar, vänligen ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er. Ange koden 3198316 (”Confirmation Code”).

Telefonnummer:
SE: +46 (0) 8 50 69 21 80       
UK: +44 (0) 2071 928000
US: +1 631 510 74 95


För mer information, vänligen kontakta:
Joel Ibson, Head of Corporate Communications, Tel: +46 766 26 44 00
Marcus Lindberg, Head of Investor Relations, Tel: +46 73 439 25 40


TELE2’S MISSION IS TO FEARLESSLY LIBERATE PEOPLE TO LIVE A MORE CONNECTED LIFE. Vi ska vara den integrerade utmanaren som erbjuder snabb uppkoppling, data och videoinnehåll – oavsett tid och plats. Ända sedan Tele2 grundades 1993 har vi fortsatt att utmana rådande normer och dammiga monopol. Idag möjliggör våra prisbelönta nätverk mobil- och fasttelefoni, bredband, datanät, TV, streaming och globala IoT-tjänster för miljontals kunder. Vi driver tillväxt genom kundnöjdhet och smarta kombinerade erbjudanden. Tele2 är sedan 1996 noterat på Nasdaq Stockholm. Under 2018 omsatte bolaget 30 miljarder kronor, med en underliggande EBITDA på 9 miljarder kronor. För de senaste nyheterna och finansiella definitioner, vänligen se vår hemsida www.tele2.com.

Relaterat Material