Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

17 jun, 2020 7:00 CET

Tele2 bjuder in till presentation av resultatet för andra kvartalet 2020

Stockholm – Onsdagen den 15 juli 2020 offentliggör Tele2 AB (”Tele2”) (Nasdaq Stockholm: TEL2 A och TEL2 B) resultatet för det andra kvartalet 2020. Presentationen görs av Anders Nilsson, vd, Mikael Larsson, finanschef, Samuel Skott, kommersiell chef, samt Marcus Lindberg, IR-chef. 

Tele2 offentliggör resultatet för det andra kvartalet 2020, onsdagen den 15 juli 2020, klockan 07:00 CEST (06:00 BST, 01:00 EDT).

Webbsändning och telefonkonferens
En webbsändning och telefonkonferens med presentation kommer att hållas onsdagen den 15 juli 2020, klockan 10:00 CEST (09:00 BST, 04:00 EDT). Presentationen framförs på engelska och kommer att webbsändas på www.tele2.com.

Samtalsinformation
För att vara säker på att uppkopplingen till telefonkonferensen fungerar, vänligen ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er. Ange koden 6295945 (”Confirmation Code”).

Telefonnummer:
SE: +46 (0) 8 50 69 21 80
UK: +44 (0) 20 71 92 80 00
US: +1 63 15 10 74 95


För mer information, vänligen kontakta:
Joel Ibson, Head of Corporate Communications, Tel: +46 766 26 44 00
Marcus Lindberg, Head of Investor Relations, Tel: +46 73 439 25 40


Tele2s vision är att bli the smartest telco in the world, creating a society of unlimited possibilities. Ända sedan Tele2 grundades 1993 har vi fortsatt att utmana rådande normer och dammiga monopol. Idag möjliggör våra prisbelönta nätverk mobil- och fasttelefoni, bredband, datanät, TV, streaming och globala IoT-tjänster för miljontals kunder. Vi driver tillväxt genom kundnöjdhet och smarta kombinerade erbjudanden. Tele2 är sedan 1996 noterat på Nasdaq Stockholm. Under 2019 omsatte bolaget 28 miljarder kronor, med en underliggande EBITDAaL på 9 miljarder kronor. För de senaste nyheterna och finansiella definitioner, vänligen se vår hemsida www.tele2.com.

Relaterat Material