Våra marknadswebbplatser

Våra marknadswebbplatser

16 jan, 2020 9:00 CET

Tele2 bjuder in till presentation av resultatet för fjärde kvartalet och helåret 2019, samt publicerar ny rapportstruktur

Stockholm – Måndagen den 3 februari 2020 offentliggör Tele2 AB (”Tele2”) (Nasdaq Stockholm: TEL2 A och TEL2 B) resultatet för det fjärde kvartalet och helåret 2019. Presentationen görs av Anders Nilsson, vd, Mikael Larsson, finanschef, Samuel Skott, kommersiell chef, samt Marcus Lindberg, IR-chef.  

Tele2 offentliggör resultatet för det fjärde kvartalet och helåret 2019, måndagen den 3 februari 2020 klockan 07:00 CET (06:00 GMT, 01:00 EST).

Finansiell historik enligt ny struktur tillgänglig på www.tele2.com
För att reflektera den nya organisationsstrukturen som kommunicerades den 3 december 2019 har Tele2 uppdaterat sin rapportstruktur. Som tidigare meddelats innefattar detta bland annat att konsument- och företagssegmenten i Sverige och IoT-segmentet kombineras till ett segment. I samband med denna förändring har Tele2 även justerat klassificeringen av intäkter i det nya Sverigesegmentet. Dessa ändringar har ingen effekt på totala intäkter eller lönsamhet för koncernen. Finansiell historik enligt den nya strukturen och nya klassificeringen av intäkter har idag gjorts tillgänglig på investerar-sektionen på www.tele2.com.

Webbsändning och telefonkonferens
En webbsändning och telefonkonferens med presentation kommer att hållas måndagen den 3 februari klockan 10:00 CET (09:00 GMT, 04:00 EST). Presentationen framförs på engelska och kommer att webbsändas på www.tele2.com.

Samtalsinformation
För att vara säker på att uppkopplingen till telefonkonferensen fungerar, vänligen ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er. Ange koden 2364644 (”Confirmation Code”).

Telefonnummer:
SE: +46 (0) 8 50 69 21 80
UK: +44 (0) 2071 928000
US: +1 631 510 74 95


För mer information, vänligen kontakta:
Joel Ibson, Head of Corporate Communications, Tel: +46 766 26 44 00
Marcus Lindberg, Head of Investor Relations, Tel: +46 73 439 25 40


Tele2s vision är att bli the smartest telco in the world, creating a society of unlimited possibilities. Ända sedan Tele2 grundades 1993 har vi fortsatt att utmana rådande normer och dammiga monopol. Idag möjliggör våra prisbelönta nätverk mobil- och fasttelefoni, bredband, datanät, TV, streaming och globala IoT-tjänster för miljontals kunder. Vi driver tillväxt genom kundnöjdhet och smarta kombinerade erbjudanden. Tele2 är sedan 1996 noterat på Nasdaq Stockholm. Under 2018 omsatte bolaget 30 miljarder kronor, med en underliggande EBITDA på 9 miljarder kronor. För de senaste nyheterna och finansiella definitioner, vänligen se vår hemsida www.tele2.com.

Relaterat Material