Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Hoppa till huvudinnehållHoppa till navigationenHoppa till sök
Logotype

obegränsade möjligheter

Q4 2022 Presentation

En webbsändning och telefonkonferens med presentation kommer att hållas tisdagen den 31 januari 2023, klockan 10:00 CET (09:00 GMT, 04:00 EST). Presentationen kommer att hållas på engelska. Separat registrering krävs för både webbsändningen och telefonkonferensen*.

*För telefonkonferensen, observera att uppringningsnummer och unik PIN-kod (eller en "call-me" funktion) kommer att tillhandahållas när du registrerar via telefonkonferenslänken. För att vara säker på att du är ansluten i tid till telefonkonferensen, vänligen registrera dig senast några minuter i förväg.

Tillsammans är vi obegränsade

Vi är ett företag som strävar efter att hitta smarta, obegränsade lösningar tillsammans med engagerade medarbetare som är redo att bidra till vår resa mot ett samhälle med obegränsade möjligheter.

Hitta din nästa utmaning hos oss

Reliable

We deliver on our promises both to customers and colleagues.

Collaborative

We believe in teamwork, being open and generous in sharing knowledge and experience. We have no prestige and help out.

Insight Driven

We have a data driven End2End view in everything we do - making us even more customer centric.

Tillsammans skapar vi obegränsade möjligheter

Boxer logo
Comviq logo
Pildyk logo
Zelta zivtina logo