Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. Hoppa till huvudinnehållHoppa till navigationenHoppa till sök
Logotype

Möjliggör ett samhälle med obegränsade möjligheter

Tele2 B (XSTO): 
SEK %

Q4 2022 Presentation

En webbsändning och telefonkonferens med presentation kommer att hållas tisdagen den 31 januari 2023, klockan 10:00 CET (09:00 GMT, 04:00 EST). Presentationen kommer att hållas på engelska. Separat registrering krävs för både webbsändningen och telefonkonferensen*.

*För telefonkonferensen, observera att uppringningsnummer och unik PIN-kod (eller en "call-me" funktion) kommer att tillhandahållas när du registrerar via telefonkonferenslänken. För att vara säker på att du är ansluten i tid till telefonkonferensen, vänligen registrera dig senast några minuter i förväg.

Kjell Johnsen
Det glädjer mig att Tele2 fortsätter att leverera en lönsam tillväxt
Kjell Johnsen VD och Koncernchef

VD-ord, tredje kvartalet 2022

TOPPRANK

AAA Från ESCI ESG Ratings

KLIMATNEUTRAL

100% I vår egen verksamhet

TOPPRANK

PRIME Från ISS ESG Ratings

KREDITRATING

BBB Från Standard & Poor’s

Prenumerera